: PESANAN BUAT AMIGHAA :

 

Budak atas ni na balik PLKN dah esokk , lagi sebulan lebih lagi kan ? hmm , baru jee jumpa sekejap dia na pergi balik sana , ape pon cannot lahh =,="

btw Amighaa ingat tauu , jangan lupa buah hati buah hati kau dekat sini , lagi lagi si Adie tu , auww <3 hahahaha . omeyy je Adie tadi kan ? bhahaha . kau jangan lupa kitorang , tahu lahh kau da happy dekat sana , dapat ramai kawan baru , serious aku jelous . hahaha .

nanti kau habis PLKN kita merayap lagi tau , denga ta ni wehh ? denga ta aku cakap ni ? wooiii denga ta ?? bhahaha , taip je pon . mengong :3 sebenarnyaa , aku bosan , tu yang aku buat kisah kau ni . hahahaha . ayat pon merepek repek dah macam kerepek , aumm sedapp :D bhahahaha ,

dahh dahh , take care , nanti main senapang / pistol tu elok elok , kalau ada yang marah kau , kau tembak je dia guna pistol tuhh , ahahahha , kbyee :*

2 comments:

Farahin Izzati said...

saya tak dapat join PLKN, sedih -,- hukhuk

CeritaSukaDukaNurAmalina said...

sama lah kita :')