#Result #SPM #Study :')

 

hai hai . lama ta update , Nyna demam ohh , dah na dekat 2 minggu dah , hmm rimas tahu ! Nyna memang susah na sakit , tapi bila dah sakit ambik masa lama na sihat sepenuhnya :') 

Btw , result SPM lagi berapa hari je na keluar , OMG ! takut tahu ! hope semua okey jeee :') hehehe , now , malas na layan pasal cintan cintun ni . tengah fikir na sambung belajar jee , Nyna ta pandai so Nyna rasa na amek kemahiran jee . cuma pening sikit ta tahu na amek dekat mana :3

Giatmara atau Inpens College ? hmmm , pening na fikir dua tempat ni . niat Nyna na masok kolej Inpens je sebab abang Nyna pon study kat situ , tapi pikir balik rasa macam na masok Giat . ishhh . buntuuu :'( 

Lagi 1 , pening pasal bende yang Nyna na amek , ada membe ajak amek penghawa dingin , ada yang suruh amek IT . tapi Nyna na amek jahitan . senang buat duit baqq hang ! hahahaha , kalau amek jahitan , sambil belajar nanti dah boleh jahit baju sendiri sikit sikit kan ? ishhh , harap dipermudahkan segala urusan lepas ni . Aminnn :)

MUKA BUDAK DEMAM MINTAK PENAMPOR ! HAHAHA , LAKA LAKA JE MUKA DIA -____-

5 comments:

Qaseh Syasya -____- said...

Good Luck result nnty dikk . Kolej sis pun kemahiran jugak . Meh la daftar :) * promote kolej * Hahaha

CeritaSukaDukaNurAmalina said...

wahhh , thank you sis :* btw sis kolej apa sis ?

Qaseh Syasya -____- said...

Sis dekat kuantan . Rumah dekat penang . HAHAHA ! Jom laaa .

CeritaSukaDukaNurAmalina said...

jauh tuh sis :O hahahaha . sis amek bahagian apa ?

CeritaSukaDukaNurAmalina said...

jauh tuh sis :O hahahaha . sis amek bahagian apa ?